Modele de bocanci barbati

Marelbo ITI prezinta un nou modèle de Ghete Barbati, confisati DIN piele naturala. Modelul de inspiration Vintage, dobandit prin realizarea Atentie a cusaturilor, Adauga un plus de autenticitate unui modèle clasic si atemporal. Alege ghetele Marelbo pentru a obtine un look élégant care sa te reprezinte. Culoare: Maro. Matériel: piele naturala. Intérieur: Captuseala naturala. Produs de morue: Ghete Barbati 4104 a Maro. Bocanci barbatesti imblaniti IDEALI pentru drumetiile montagnarde sau pe Teren accidentat. Bocancii sunt foarte comozi, sunt rezistenti la umezeala si temperaturi scazute. Bocancii sunt fabricati en Roumanie, modèle sport-Casual Pantofi Casual Barbati DIN piele naturala de Tip Bufo (piele intoarsa FINA). Modèle extrem de confortabil realizat cu ajutorul cusaturii de Tip Strobel. Talpa usoara, Poutine înaltă si moale este perfecta pentru sezonul rece.

Pentru o fixare mai buna PE picior inchiderea se face cu Siret. Calitate exceptionala la pret de producator. Culoare: Maro, Antracit. Matériel: piele naturala de Tip Bufo. COD incaltaminte: Pantofi Casual Barbati 4109 Bufo TDM. Descriere produs: Baschetii sunt DIN piele 100% naturala design modern Marimi disponibile.. Marimi disponibile: 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 (calapoade romanesti). Produsele aflate la LICHIDARE DE STOC, noir vendredi nu beneficiaza de inlocuire-Retur gratuit. Costul este suportat de catre client! . . . .

Suma se va restitui de catre vanzator doar intr-un cont bancar. Dans cazul en soins doriti returnarea produselor va ne sa sollicitati cererea de returnare PE adresa Noastra de email contact@ciucaleti.ro. BRAVO SHOP DISCOUNT S.R.L. va putea Amana rambarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conforme careia acesta a fost expediat, in cazul en soins BRAVO SHOP DISCOUNT Srl nu S-a oferit sa recupereze El insusi produsul (se va Lua données cea mai recenta)…. Banii vor fi restituiti numai dupa ce produsul (produsele) a ajuns la vanzator. Pentru orice detalii sau intrebari echipa Noastra va STA la dispozitie la numarul de telefon 0773.868.804 sau 0735.214.833. . Returul sa se FACA Impreuna cu documentele Care l-au insotit. .

Descriere: Bureau de gehe Barbati, elegante. Matériel: piele naturala. Captusite la cu blan intérieur.. Un modèle élégant si Dinamic datorita culorii Care aduce vitalitate tinutei dumneavoastra. Potrivite pentru a fi purtate in diverse contexte care va permite abordarea unei tinute Casual: la servici sau iesiri in Oras.